Opleiding

Projectmanagement en leiderschapstraining

Projectmanagement trainingen zijn onze specialiteit. We bieden een aantal cursussen op het gebied van Project Management, van Project Management Essentials, Praktisch en Professioneel tot PMI®-examenvoorbereiding, Agile en Scrum-cursussen.

Met 15 jaar ervaring in het geven van trainingen en ontwikkelingsprogramma’s, geven de interactieve projectmanagementtrainingen van Aspira u de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om projecten succesvol te managen.

 

Vanaf het moment dat je met Aspira aan je leertraject begint, zul je merken dat de trainingservaring anders is. Ontworpen door vakexperts, hebben we de trainingservaring opgebouwd rond de behoeften van drukke zakelijke professionals, zodat u het leren kunt inpassen in uw werkdag, waar u ook bent. Onze training is niet zomaar een eenmalige sessie, maar een reis, in een omgeving waar de cursist leert, transformeert en groeit.

Als een projectadvies- en technologiebedrijf met een bewezen en flexibele aanpak, werken we met u samen om leerervaringen op maat te bieden op de volgende gebieden:

Programma voor ondernemend projectmanagement

Project Management

Leiderschap

Wijzigingsbeheer

Communicatie

Klantengetuigenissen

Informeer nu

Neem contact op met Aspira met uw unieke trainingsvereisten voor projectmanagement en wij zullen een op maat gemaakte projectmanagementtraining voor u ontwerpen en leveren, voor levering in-house of op afstand.

Neem contact op met Aspire

Scroll to Top