Over ons - Het verhaal tot nu toe

Aspira joins forces with ProData Consult

L-R, Thomas McGrath – COO, Gillian Whelan – CCO, Anders Gratte – Group CEO and Peter Ryan, CEO

Aspira, opgericht in 2007 door Pat Lucey en Colum Horgan, is een dynamisch, snelgroeiend internationaal advies- en technologiebedrijf, gebaseerd op praktijkervaring en gericht op op maat gemaakte oplossingen.

Het Aspira Senior Leadership Team wordt geleid door Peter Ryan (CEO), Gillian Whelan (CCO) en Thomas McGrath (COO).

In augustus 2022 bundelde Aspira de krachten met het toonaangevende Europese bedrijf en IT-adviesbureau, emagine – voorheen ProData Consult. Deze strategische samenwerking ondersteunt de ambitie van beide bedrijven om hun diensten uit te breiden en internationaal te groeien en nieuwe markten te bereiken in Denemarken, Portugal, Zweden, Noorwegen, Polen, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Ierland en het VK. Met deze nieuwe samenwerking treden Pat Lucey en Colum Horgan terug uit de raad van bestuur en als directeuren van Aspira, met Peter Ryan (CEO, Aspira), Anders Gratte (CEO, emagine – voorheen ProData Consult) en Lars Bloch (CFO, emagine – voorheen ProData Consult) die het nieuwe bestuur vormen.

Aspira – We werken in zowel publieke als private sectoren, van nutsbedrijven en energie tot het bankwezen en de farma, en onze belangrijkste focus is om de allround eerlijke begeleiding te bieden die bedrijven nodig hebben om hun potentieel te realiseren. We hebben de mensen en bewezen expertise om complexe projecten te voltooien en tegelijkertijd duurzame kennisoverdracht te bieden om onze partners in staat te stellen de volgende uitdaging aan te gaan.

Wij luisteren, adviseren en ondersteunen

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons dienstenportfolio

Neem contact op met Aspire

Scroll to Top